Navigation Menu+

Pizza Menu

Pizze Rosse

(Alle med tomatsauce og mozzarella)

1. Frisk basilikum 55,-

2. Ovnbagt skinke 59,-

3. Stegte champignon, ovnbagt skinke 62,-

4. Stegte champignon, ovnbagt skinke, grillet artiskok, peberfrugt 65,-

5. Ovnbagt skinke, ananas 62,-

6. Grillet kylling, stegt bacon 64,-

7. Stegte champignon, ovnbagt skinke, kapers-

grillet peberfrugt, frisk chili, hvidløg 67,-

8. Stegte kartofler, semidriet tomater, hjemmelavet pesto 59,-

9. Grillede auberginer, squash, peberfrugt 62,-

10. Braseret oksekød, revet parmesan, frisk rucola 67,-

11. Italiensk salami, ananas 62,-

12. Italiensk salami, friske rucola, frisk chili 65,-

13. Bresaola, frisk rucola, hjemmelavet pesto, revet parmesan 75,-

14. Parmaskinke, frisk rucola 65,-

15. Gorgonzola, parmaskinke 65,-

 

Pizze Bianche

(Alle med mozzarella)

16. Cherrytomater, ekstra jomfru olivenolie, frisk basilikum 55,-

17. Stegte kartofler, bacon, rosmarin 62,-

18. Pulled pork, grillet peberfrugt, syltede chili 69,-

19. Babyspinat, stegte kartofler, revet parmesan 59,-

20. Gorgonzola, ricotta, revet parmesan 62,-

 

Pizze Calzone

(Indbagt)

21. Mozzarella, babyspinat, stegte champignon, grillet peberfrugt 59,-

22. Tomatsauce, mozzarella, stegte champignon, ovnbagt skinke 62,-

23. Mozzarella, pulled pork, syltede gulerødder 65,-

 

Sæson Marts-Maj

 

PIZZA GOURMET:

40. Mozzarella, røget laks, forårsløg, citronskal, friske ærtespirer, radise crudite 89,-

41. Mozzarella, salsiccia (italiensk medister), østers hatte pure, radicchio (italiensk grøntsager) 85,-

42. Mozzarella, stegte baby spinat, østers hatte pure, radise crudite, friske ærtespirer,

brandt porre støv 75,-

43. Mozzarella, syltede rabarbe, crumble, friske ærtespirer, rabarber coulis,

citronskal 70,-

 

Vores egen lille måde og gøre tingene på

Skinken: Sprænges i en saltlage som er tilsmagt flere krydderier, ovnsteges dagligt.

Peberfrugter: Købes friske hvorefter de grilles og ovnsteges.

Sydens mix: Ekstra jomfru olivenolie, kapers, peberfrugt, sorte oliven,

Pulled pork: Nakkesteg marineres natten over og langtidsbraiseres i ovnen i 12 timer.

Tomatsauce: Er balanceret med flere krydderurter for at danne nøglen til pizzaen.

Sous vide: En tilberedning, der holder fisken dejlig blød og saftig. Fisken er let marineret.

Braiseret oksekød: En dejlig stor oksesteg braiseres med en masse grøntsager og krydderier.

Pizzabund: Bages på økologisk mel. En lang proces, hvor dejen hviler i et døgn. Det giver den perfekte sprødhed og smag.

Brød: Som derhjemme i lille Pescara (Italien), langtidshævet og bagt med økologisk mel.