Navigation Menu+

Pizza Menu

Pizze Rosse

(Alle med tomatsauce og mozzarella)

1. Frisk basilikum 59,-

2. Ovnbagt skinke 60,-

3. Stegte champignon, ovnbagt skinke 62,-

4. Stegte champignon, ovnbagt skinke, grillet artiskok, peberfrugt 65,-

5. Ovnbagt skinke, ananas 62,-

6. Grillet kylling, stegt bacon 65,-

7. Stegte champignon, ovnbagt skinke, kapers-

grillet peberfrugt, frisk chili, hvidløg 69,-

8. Stegte kartofler, semidriet tomater, hjemmelavet pesto 62,-

9. Grillede auberginer, squash, peberfrugt 65,-

10. Braseret oksekød, revet parmesan, frisk rucola 69,-

11. Italiensk salami, ananas 62,-

12. Italiensk salami, friske rucola, frisk chili 65,-

13. Bresaola, frisk rucola, hjemmelavet pesto, revet parmesan 75,-

14. Parmaskinke, frisk rucola 65,-

15. Gorgonzola, parmaskinke 65,-

 

Pizze Bianche

(Alle med mozzarella)

16. Cherrytomater, ekstra jomfru olivenolie, frisk basilikum 59,-

17. Stegte kartofler, stegte bacon, rosmarin 67,-

18. Pulled pork, grillet peberfrugt, syltede chili 69,-

19. Babyspinat, stegte kartofler, revet parmesan 62,-

20. Gorgonzola, braseret oksekød, revet parmesan 65,-

 

Pizze Calzone

(Indbagt)

21. Mozzarella, babyspinat, stegte champignon, grillet peberfrugt 62,-

22. Tomatsauce, mozzarella, stegte champignon, ovnbagt skinke 67,-

23. Mozzarella, pulled pork, syltede gulerødder 69,-

Sæson Juni-August

 

PIZZA GOURMET:

40. Mozzarella, stegt asparges, krydrede flæskesværstøv, porchetta, friske ærtespirer  85,-

41. Mozzarella, grilled sværdfisk, ovnbagt cherry tomater, stegte auberginer, friske mynte 89,-

42. Mozzarella, ovnbagt cherrytomat, stegt asparges, fennikel cruditè, friske ærtespirer, cintronskal, havsalt 79,-

43. Mascarpone, jordbær coulis, syltede jordbær, flormelis, chokoladesauce 75,-

 

Vores egen lille måde og gøre tingene på

Skinken: Sprænges i en saltlage som er tilsmagt flere krydderier, ovnsteges dagligt.

Peberfrugter: Købes friske hvorefter de grilles og ovnsteges.

Sydens mix: Ekstra jomfru olivenolie, kapers, peberfrugt, sorte oliven,

Pulled pork: Nakkesteg marineres natten over og langtidsbraiseres i ovnen i 12 timer.

Tomatsauce: Er balanceret med flere krydderurter for at danne nøglen til pizzaen.

Sous vide: En tilberedning, der holder fisken dejlig blød og saftig. Fisken er let marineret.

Braiseret oksekød: En dejlig stor oksesteg braiseres med en masse grøntsager og krydderier.

Pizzabund: Bages på økologisk mel. En lang proces, hvor dejen hviler i et døgn. Det giver den perfekte sprødhed og smag.

Brød: Som derhjemme i lille Pescara (Italien), langtidshævet og bagt med økologisk mel.